Όροι χρήσης & Προσωπικά δεδομένα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο παρών ιστότοπος www.kyrmani.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προιόντων και υπηρεσιών μέσω διαδίκτυο που δημιούργησε και λειτουργεί η εταιρεία “Κυρμάνη Παυλίνα», η οποία εδρεύει  στην Ορεστιάδα  επί της οδού  Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ.86 και εκπροσωπείται νόμιμα με ΑΦΜ 142492100 ,έχει ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας [email protected] και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης :(+30)2552021445 (στο εξής: η Εταιρεία).

Η χρήση του ιστότοπου www.kyrmani.gr διέπεται από τους παρόντες γενικούς όρους, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα,τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης καλείται να διαβάσει προσεκτικά, καθώς η χρήση του ιστοτόπου συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή τους. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης του παρόντος, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του ιστοτόπου.

 Οι παρόντες όροι χρήσης μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης του ιστοτόπου, καθώς η συνεχής χρήση του συνεπάγεται ότι αποδέχεται τις εκάστοτε τροποποιήσεις τους.

 

 

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που παρατίθενται και περιγράφουν το ηλεκτρονικό κατάστημα ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή τρίτων μερών, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή των τρίτων μερών αντίστοιχα, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η χρήση τους στον ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους.

Περιορισμός ευθύνης

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του ιστοτόπου στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των παρόντων όρων.
Επίσης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι τα λάθη θα διορθώνονται ή ότι θα δίνονται απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που της τίθενται.
Ομοίως, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν εγγυάται ότι ο ιστότοπος ή οποιοδήποτε άλλος συγγενικός δικτυακός τόπος ή οι εξυπηρετητές («servers») μέσω των οποίων το περιεχόμενο τίθεται στη διάθεση του επισκέπτη/χρήστη παρέχονται χωρίς «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Ευθύνη επισκέπτη/χρήστη

Ο επισκέπτης/χρήστης του ιστοτόπου αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στον ιστότοπο από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών. Για οποιαδήποτε ζημιά ή ηθική βλάβη προκληθεί δια των υπηρεσιών μας, από την ανάρτηση, δημοσίευση ή κοινοποίηση οιουδήποτε περιεχομένου εκ μέρους επισκέπτη/χρήστη, υπεύθυνος για την αποκατάσταση της είναι αποκλειστικά ο επισκέπτης/χρήστης.

Σύνδεσμοι στον ιστότοπο

Οι σύνδεσμοι (links) που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οδηγούν σε σελίδες του καταστήματος ή σε κάποιες περιπτώσεις οδηγούν το χρήστη να μεταβεί από αυτό (ηλεκτρονικό κατάστημα) σε ιστοσελίδες τρίτων παρόχων, επιχειρήσεων κ.λ.π. Οι συσχετιζόμενες αυτές ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της ΕΤΑΙΡΕΙΑ και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε τέτοιας ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες. Η EΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για τις εκπομπές του διαδικτύου ή για την οιασδήποτε μορφής μετάδοση που λαμβάνεται από οποιαδήποτε συνδεδεμένη ιστοσελίδα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παρέχει αυτούς τους συνδέσμους στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, μόνο για τη διευκόλυνση της χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, η χρήση τους δεν είναι υποχρεωτική για τον επισκέπτη/πελάτη και το γεγονός ότι διαλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν υποδηλώνει ότι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ εγκρίνει ή αποδέχεται το περιεχόμενό τους.

Newsletters – Ενημερωτικά Δελτία

Τα newsletters τα οποία ο επισκέπτης / χρήστης των υπηρεσιών της ιστοσελίδας λαμβάνει με την εγγραφή του στις λίστες παραληπτών (mailing lists) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.

Η χρήση ή/και αξιοποίηση των δωρεάν παρεχομένων των υπηρεσιών από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, συνεπάγεται την εκ μέρους των επισκεπτών – χρηστών – μελών του, ανεπιφύλακτη αποδοχή λήψης των διαφημιστικών μηνυμάτων (e-mails) τόσο της ίδιας       όσο και τρίτων συνεργατών της. Σε κάθε περίπτωση η αποστολή των σχετικών μηνυμάτων υλοποιείται από το αρμόδιο κάθε φορά τμήμα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και μόνο.

Παροχή και χρήση e-mail

Η διαδικασία παροχής και χρήσης ηλεκτρονικής διεύθυνσης από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ προς τους επισκέπτες / χρήστες των υπηρεσιών του διέπεται από τους όρους του παρόντος. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους αυτούς παρακαλούμε να μην ενεργοποιήσει τη διαδικασία παροχής ηλεκτρονικής διεύθυνσης από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο επισκέπτης / χρήστης, αφού υποβάλλει τα στοιχεία του πρέπει να επιλέξει στη συνέχεια ένα όνομα και ένα κωδικό πρόσβασης στην ηλεκτρονική του διεύθυνση.

Ο κάτοχος της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που παρέχεται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ είναι απολύτως υπεύθυνος για κάθε χρήση της και για το περιεχόμενο των μηνυμάτων του και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να φέρει ευθύνη για πράξεις που σχετίζονται με τη χρήση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης από τον κάτοχο. Ο κάτοχος οφείλει να γνωστοποιεί αμέσως στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ οποιαδήποτε χρήση της ηλεκτρονικής του διεύθυνσης από τρίτο χωρίς εξουσιοδότηση καθώς και οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παραβίασης του ηλεκτρονικού του λογαριασμού.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ελέγχει το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που αποστέλλονται από τους επισκέπτες / χρήστες μέσω της παρεχόμενης από την Εταιρεία ηλεκτρονικής διεύθυνσης.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί αρχείο με τις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις και μπορεί να αποστέλλει μηνύματα ενημερωτικού και οικονομικού χαρακτήρα στους κατόχους των ηλεκτρονικών διευθύνσεων εκτός εάν οι τελευταίοι δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει κάποιο πρόσωπο από την παροχή ηλεκτρονικής διεύθυνσης ή να διακόπτει την παροχή αυτή σε περίπτωση παραβίασης των όρων του παρόντος.

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παρέχει στους επισκέπτες / χρήστες του υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό τάσσει και μεριμνώντας για την προστασία των προσωπικών στοιχείων που υποβάλλουν για τη χρήση των υπηρεσιών αυτών. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για την ποιότητα των αγαθών που αποκτώνται μέσω των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου και η συναλλαγή δεσμεύει αποκλειστικά τον επισκέπτη / χρήστη και την εταιρεία παροχής αγαθών ή υπηρεσιών.Συνεπώς σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εμπλακεί η ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε σχετική δικαστική διαφορά που προκύπτει από τη συναλλαγή αυτή.

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.

Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της ΕΤΑΙΡΕΙΑ και του επισκέπτη / χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η προστασία της ιδιωτικότητάς σας κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και η ασφάλεια όλων των επιχειρηματικών στοιχείων είναι ένα σημαντικό ζήτημα,και αποτελεί αμετάκλυτο μέρος της πολιτικής της Εταιρείας μας.Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, που συλλέγονται κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας και στις mobile apps (εφαρμογές κινητών συσκευών) γίνεται εμπιστευτικά και αποκλειστικά σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη / μέλος στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ είναι εμπιστευτικές και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που η ΕΤΑΙΡΕΙΑ χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα .

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

 Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ επιτυγχάνεται με την ακόλουθη μέθοδο:

Αναγνώριση χρήστη

Για την αναγνώρισή σας χρησιμοποιούνται το e-mail σας και ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα μέσω VivaWallet

Η χρήση Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας από τον επισκέπτη / χρήστη για την εξόφληση προιόντων/υπηρεσιών του Δικτύου χρεώνεται μόνο για μία φορά και μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δε θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας και του λογαριασμού σας.Για την εξόφληση της παραγγελίας σας,μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της VivaWallet.Και τα δύο συστήματα χρησιμοποιούν σύγχρονα πρωτόκολλα ασφάλειας και κρυπτογράφησης, τα οποία εγγυώνται απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αρχειοθετούνται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω VivaWallet ,συμφωνείτε και αποδέχεστε ότι υπόκειστε στους όρους και στις προϋποθέσεις λειτουργίας του συγκεκριμένου on line παρόχου  πληρωμών.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας ουδόλως ευθύνεται για τις πολιτικές και τη λειτουργία της VivaWallet. Σε περίπτωση που σας επιστραφούν χρήματα δια μέσου τρίτου παρόχου πληρωμών (λόγου χάρη  πιστωτικές κάρτες) ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με τυχόν προμήθεια που θα σας χρεώσει ο συγκεκριμένος τρίτος πάροχος βάσει των όρων χρήσης και λειτουργίας του, για τα οποία δεν ευθύνεται η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας.

 

Η ιστοσελίδα μας

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ συλλέγει αποκλειστικά τα δεδομένα που παρέχονται απευθείας σε εμάς από επισκέπτες της ιστοσελίδας μας που έχουν συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής.

Όταν συμπληρώνετε τη Φόρμα Εγγραφής συλλέγουμε τις ακόλουθες πληροφορίες:

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Κωδικό πρόσβασης

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που συλλέγουμε;

  • Χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να ταυτοποιούμε το χρήστη που συνδέεται στην ιστοσελίδα μας.

Σύνδεσμοι προς άλλες ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλες σελίδες. Εάν μεταφερθείτε σε τρίτη ιστοσελίδα πατώντας σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εταιρεία μας δεν έχει κανέναν έλεγχο σε αυτές. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και το απόρρητο των πληροφοριών που παρέχετε σε άλλες ιστοσελίδες, καθώς δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Πως χρησιμοποιούμε τα Cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία τα οποία ζητάνε την άδεια να τοποθετηθούν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Εφόσον συμφωνήσετε, το αρχείο προστίθεται στο σκληρό σας κι έπειτα βοηθάει στην ανάλυση της επισκεψιμότητας ή σας ενημερώνει κατά την επίσκεψη σας σε μία ιστοσελίδα. Τα cookies επιτρέπουν σε διαδικτυακές εφαρμογές και ιστοσελίδες να σας αντιμετωπίζουν ως μοναδικό άτομο. Με τη χρήση των cookies, μία εφαρμογή ή ιστοσελίδα, μπορεί να προσαρμόσει τις λειτουργίες της στις δικές ανάγκες, γνωρίζοντας εφόσον έχει ήδη συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας, τι θέλετε να δείτε ή όχι. Χρησιμοποιούμε cookies για να καταγράφουμε την επισκεψιμότητα και να γνωρίζουμε ποιες σελίδες έχουν περισσότερη «κίνηση». Αυτό μας επιτρέπει να αναλύουμε τα δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας, αλλά και να τη βελτιώνουμε έτσι ώστε να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για λόγους στατιστικής ανάλυσης και στη συνέχεια αφαιρούμε τα δεδομένα από το σύστημα.

Γενικά, τα cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μία καλύτερη ιστοσελίδα, επιτρέποντας μας να παρακολουθούμε ποιες σελίδες θεωρείτε χρήσιμες και ποιες όχι. Ένα cookie δεν μας δίνει σε καμία περίπτωση πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή σε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία, εκτός από τα δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας. 

Είναι επιλογή σας το αν θα αποδεχθείτε ή θα απορρίψετε τα cookies. Οι περισσότεροι χρήστες αποδέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά μπορεί να αλλάξετε τις επιλογές πλοήγησης του υπολογιστή σας έτσι ώστε να απορρίψετε τη χρήση τους. Αυτό μπορεί όμως να σας αποτρέψει από τη βέλτιστη χρήση της ιστοσελίδας. 

Οι πληροφορίες των πελατών μας

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ συλλέγει μόνο τις πληροφορίες που εσείς μας παρέχετε. Οι πληροφορίες που διατηρούμε στο σύστημα μας είναι οι ακόλουθες:

  • Όνομα & Επίθετο
  • Χώρα & διεύθυνση διαμονής
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που συλλέγουμε;

Χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να διαχειριστούμε το λογαριασμό και την παραγγελία σας.  Εφόσον συμφωνήσετε, θα σας ενημερώνουμε μέσω emails για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, πάντα με βάση τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να επιλέξετε να σταματήσετε τη λήψη ενημερωτικού/ προωθητικού υλικού ανά πάσα στιγμή.  

Προστασία Δεδομένων

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας. Ακολουθούμε όλες τις φυσικές, ηλεκτρονικές και διοικητικές διαδικασίες έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας ηλεκτρονικά και μη.

  • Δεν θα πουλήσουμε, δώσουμε ή ανταλλάξουμε ποτέ τα προσωπικά δεδομένα σας με τρίτους χωρίς την έγκριση σας ή αν υπάρξει νομικός λόγος για να συμβεί κάτι τέτοιο.
  • Θα κρατήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο για όσο χρειάζεται. Από τη στιγμή που δεν τις χρειαζόμαστε θα διαγραφούν από τα αρχεία μας σύμφωνα με τις νομικές προδιαγραφές.

Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Συνεργάτες/ Άλλες Εταιρείες

Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με τρίτους μόνο σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. (Ν. 2472/97)

Έλεγχος των προσωπικών δεδομένων σας

Αν πιστεύετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία έχουμε για εσάς είναι λάθος ή ελλιπής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.