Τρόποι πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.kyrmani.gr, σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1) Με Αντικαταβολή (επιβάρυνση +2€): Με αυτή τη μέθοδο, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε τη συνολική αξία της παραγγελίας σας με μετρητά, τη στιγμή που θα την παραλάβετε στο χώρο σας, στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης courier. Σε αυτήν την περίπτωση η επιπλέον χρέωση της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι 2,00€.

Σημειώνεται ότι: για την Κύπρο δεν παρέχεται η υπηρεσία της αντικαταβολής.

2) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Πληρώστε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα π.χ. μεταφορικά) στη συνεργαζόμενη τράπεζα ή χρησιμοποιήστε το online banking.

Ως αιτιολογία σημειώστε το όνομα στο οποίο έχει γίνει η παραγγελία.

Σημειώνεται ότι: τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού, βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς. Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής. Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας. Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού: 440/355882-74

IBAN: GR9201104400000044035588274

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Παυλίνα Κυρμάνη

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή ή μια αλλαγή παρακαλούμε επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τo e-shop μας  στο (+30)2552021445

3) Πληρωμή με Κάρτα: Εξοφλείτε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα (Visa, Electron Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Discover, American Express) στο τελευταίο βήμα της ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας, μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας Viva Wallet. Μετά την ολοκλήρωση των αγορών σας, όταν είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε την πληρωμή,κατευθύνεστε σε μια ειδική σελίδα πληρωμής που φιλοξενείται από το Viva Wallet όπου και συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία των καρτών προστατεύονται μέσω συστήματος online ασφάλειας, το οποίο εγγυάται απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Σημειώνεται ότι:

Οι πελάτες, που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή που δεν ανταποκρίθηκαν στη γραπτή ή τηλεφωνική ενημέρωση, τόσο από μας όσο και από την courier, με αποτέλεσμα την επιστροφής της παραγγελίας με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ – ΑΖΗΤΗΤΟ), θα παραλαμβάνουν μόνο μετά από αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας τους αποκλειστικά μέσω κατάθεσης στην τράπεζα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.